Onze taxaties zijn voorzien van digitale fotoís van Uw instrument die samen met de tekst op hetzelfde papier worden afgedrukt.

Naast de werkzaamheden op het atelier is het bij ons ook mogelijk om alle voorkomende accessoires aan te schaffen.

De meest voorkomende zijn doorgaans op voorraad mocht dit niet het geval zijn dan duurt het bestellen meestal niet langer dan drie werkdagen.

Voor de strijkstokken hebben we iemand speciaal opgeleid die alleen de werkzaamheden aan de strijkstokken verzorgt.

Het is bij ons mogelijk een vervangend instrument te lenen als u Uw instrument vanwege een grotere reparatie langer bij ons moet blijven.

 

Verdere activiteiten die in ons huis plaatsvinden zijn;

 - In en verkoop van studie en meesterinstrumenten.

 - Het bemiddelen bij aan, en verkoop van strijkinstrumenten.

  - Het bemiddelen van het verkrijgen van een certificaat van echtheid van een    vooraanstaand expert waar ook ter wereld.

Onze afzetgebieden voor de betere strijkinstrumenten zijn Japan, Amerika, Engeland, Korea, AustraliŽ, en geheel Europa.

In ons atelier wordt zowel nieuwbouw, reparaties als ook restauraties gedaan.

Voor de nieuw te bouwen instrument gebruiken we uitsluitend hout dat 35 jaar gelagerd is geweest, en voldoet aan de hoogst mogelijke gestelde eisen.

Daar wij uitsluitend op bestelling bouwen moet er rekening gehouden worden met een wachttijd van anderhalf tot twee jaar.

Voor reparaties dient een afspraak gemaakt te worden zodat we deze zo efficiŽnt mogelijk kunnen in plannen.

Ook verzorgen wij ook het onderhoud aan de instrumenten.

Voor het jaarlijks onderhoud aan de instrumenten van onze klanten houden we de zomerperiode vrij, zodat onze klanten hun instrumenten dan niet hoeven te missen als ze zelf met vakantie gaan.Tevens is het mogelijk om Uw instrument bij ons te laten taxeren en kunnen wij U ter zake van advies dienen, met betrekking tot een goeie instrumenten verzekering op basis van 25 jaar ervaring met verschillende verzekeringsmaatschappijen.